• Sistem split de perete INVERTER
  • Sistem split de perete INVERTER
  • Duct cu presiune marita CARRIER
Despre Compania CARRIER

Carrier, Distribuitor autorizat in Romania - UNICOMP SRL

Despre Compania CARRIER

Distribuitor Autorizat in Romania - UNICOMP SRL

Invenție care a schimbat lumea

În 1902 , Willis Carrier rezolvat una din problemele omenirii cele mai evaziv prin controlul mediul interior prin aer conditionat moderna . Inventia sa a permis nenumărate industrii , promovarea productivității la nivel mondial , sănătatea și confortul personal .

Astăzi , inovații transportator, sunt găsite în întreaga lume și în aproape fiecare aspect al vieții de zi cu zi . Vom crea medii confortabile și productive , indiferent de climat . Am proteja aprovizionarea cu alimente la nivel mondial prin păstrarea calității și prospețimea de produse alimentare și băuturi . Ne asigura sănătatea și bunăstarea de care să permită transportul corectă și livrarea de provizii medicale vitale în condiții stricte . Oferim solutii , servicii si educatie pentru a conduce mișcarea cladire verde .

De la bun început , Carrier a fost un lider natural . Nu este pur și simplu pentru faptul că am creat un produs cu totul nou si inovator , ci pentru că așa cum am făcut-o , ne-am stabilit standardul în responsabilitatea față de mediu . Din 1994 , am condus industria în faza de -out din frigorifici de ozon în timp ce introducerea multe dintre consum redus de energie termica cel mai din lume , sisteme de răcire cu aer condiționat și .

citeste mai mult.....